A Lavylites

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


A LAVYLITES

A Lavylites High-Tech MAGYAR termék, mely tízéves múltra tekint vissza.

Ugyanis, Jakabovics Tibor vegyész gyógyszerkutató, a nanotechnológia nemzetközileg elismert szakembere tíz évvel ezelőtt kezdte meg kutatásait a nagy felületű bőrvesztés, roncsolódás során történő bőrátültetéshez olyan gyógyszert után, ami megakadályozza a kilökődést.

A szert kifejlesztése közben rájött egy olyan dologra, ami messze túlmutat az eredeti kutatáson.
Feltalált egy nano méretű hordozót ( 10 a mínusz kilencediken méret, ez akkora, mint a DNS spirál két foka közötti távolság) aminek a tartószerkezetébe több mint 100 növény komplex energia lenyomatát tudja beletenni.

A sejtek tudják, hogy mire van szükségük, ebből a svédasztalból leveszik, amire szükségük van, és elkezdenek jobban működni. Nem kell túldozionálni a testet, és nem terheli szintetikus anyagokkal. Ezenfelül oda kerül, ahol szükség van rá, mivel spray formátumú, és oda fújható, ahol baj van. Nem kell átküzdeni magát a tápcsatornán és a véráramon. A testben lévő szabadgyököket használja hajtómotorként, és nagyon gyorsan áthatol a testen. Karra fújva 30 másodperc és egy perc közötti idő alatt jut el a csontvelőig.

Nincs mellékhatása, 72 óra alatt amit nem használ fel a test, az kiürül. Nincs összeférhetetlensége más gyógyszerekkel, illetve gyógymódokkal.

A Lavylites a gyártási technológiánkból kizár minden olyan elemet, melyet a környezetünkre káros hatással lehet.

Alapanyagok gondos kézi munkával válogatott és a legkorszerűbb vizsgálati módszerekkel ellenőrzött. Nem használ vegyipari és állati eredetű, vagy védett összetevőket.

A LAVYLITES termékek koncepciója:

Olyan, hatásaiban és alkalmazásában széles spektrumú készítmény létrehozása, mely előállításának technológiájában, továbbá extrém hatóerejében radikálisan szakít az eddig ismeretes módozatokkal.

Támogatja és kiegészíti a szisztémás (internal) kezelésekre fejlesztet termékeinket.

A létrehozott anyagkomplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír, világújdonság.

 Lavylites – Jakabovics Tibor

Jakabovics Tibor Lavylites

Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.